top of page

Iedereen zegt dat je

Slim

bent.... 

En nu?!

WIE BEN IK?

portret.jpg

Ik ben Kim. Na mijn studie Bouwkunde aan de TU Delft wist ik eindelijk wat ik echt wilde. Ik wilde kinderen helpen op hun weg naar volwassenheid. De kinderen zien voor wie ze zijn. Ik ben achtereenvolgens naar de pabo gegaan, Master SEN remedial teaching en Master SEN dyscalculie specialist gedaan en uiteindelijk bij Novilo de opleiding Talentbegeleider gedaan. 

Tijdens mijn RT-opleiding kwam ik er achter dat slechte scores niet per se hoeven te betekenen dat een kind een minder hoge intelligentie heeft. In tegendeel!

Nadat ik jaren in verschillende groepen op verschillende scholen heb gewerkt en RT heb gegeven, kreeg ik de kans om een talentgroep op mijn huidige school te starten, voor kinderen van groep 4 tot en met groep 8. Op onze school hebben we ervoor gekozen de kinderen die vastliepen op het cognitieve of emotionele vlak, in deze groep te helpen. Dit heeft het gewenste resultaat; kinderen die niet meer naar school wilden, komen nu weer met plezier. Ze leren meer over de werking van hun eigen brein en daardoor durven ze meer, ze ontdekken dat het ook leuk kan zijn om uit je comfortzone te stappen, leren meer doorzetten en fouten maken mag. Daarnaast is het heel prettig om begrepen te worden en meer onderwijs op maat te krijgen. Met name het zeer diverse werken, met alle totaal verschillende kinderen, vind ik erg leuk. 

Daarnaast ben ik ook moeder van twee cognitief getalenteerde kinderen. Ik ken de worsteling en zorgen van ouders.

En nu heb ik, naast mijn werk als talentbegeleider op school, ook mijn eigen praktijk. Dus, zoek je iemand die jouw (vermoedelijk) hoogbegaafde kind kan verder helpen, neem dan contact met me op, ik kan niet wachten om je kind verder te helpen zijn of haar talent verder te ontwikkelen!

  • TU Delft-Bouwkunde

  • 2 jarige pabo

  • Master SEN RT-opleiding

  • Master SEN dyscalculie

  • Novilo Talentbegeleider

  • Begeleiding van twee deeltijd groepen (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen 6 dagdelen per week

   

bottom of page